Zebra FS40

Fix telepítésű ipari olvasó

Az FS40 könnyedén lépést tart a gyorsan mozgó műveletekkel, lehetővé téve a nyomon követést az információk automatikus és hibátlan dekódolásával minden alkatrészen és csomagon, a gyártás, tárolás és teljesítés során. A Zebra Aurora szoftver az egyszerű használat új szintjét hozza a vállalati szintű gyártási és logisztikai automatizálási megoldások vezérlésébe. Egyetlen egységes platformot biztosít a Zebra rögzített ipari olvasói és kamerái számára. A kezelők bármilyen webböngészőn keresztül láthatják a Zebra Aurora Human Machine Interface (HMI) irányítópultját, és kommunikálhatnak vele. Nem kell minden munkaállomáson számítógépet telepíteni, így csökken a hardverigény és a telepítési költségek. Egy kattintással a Zebra Aurora alkalmazásban engedélyezheti a ManyCode módot az összes vonalkód egyidejű rögzítéséhez, függetlenül a mennyiségtől, a szimbólumoktól vagy a vonalkód adatoktól. Auto-tune funkciójával egyetlen gombnyomással folyamatos és stabil képminőséget biztosít. Az IP65 és IP67 ipari besorolásoknak köszönhetően a készülék pormentes, és ellenáll a nagy teljesítményű mosásnak, vagy akár a teljes vízbe merítésnek is. Ha bármelyik vonalkód leolvasása sikertelen, a „Golden Image Compare” lehetővé teszi a probléma gyors azonosítását és megoldását azáltal, hogy bármely képet összehasonlít a beállításkor létrehozott „tökéletes” képpel. Bármilyen képromlás forrása azonnal diagnosztizálható, lehetővé téve a gyors korrekciót.

Adatlap letöltés Ajánlatkérés

Kategória: Ipari automatizálás

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár