Terepi munkavégzés

Terepi munkavégzés megoldásaink

Terepen történő munkavégzés esetén még hangsúlyosabban jelenik meg az igény, hogy a feladat ellátásra használt készülék akár mostoha körülmények között is kiválóan működjön. Cégünk extra robosztus, alacsony meghibásodású eszközei és megoldásai problémamentes üzemeltetést és nagy megbízhatóságot biztosítanak.

Munkavégzés extrém környezetben: Szélsőséges körülmények, extrém munkahelyek nem megfelelő infrastruktúra esetén sem állhat le a munka. Robusztus kivitel, extra akku, ipari védettség, hálózati kapcsolat és még számos funkció érhető el az általunk forgalmazott eszközökben valamint kiegészítők a kényelmesebb kezelhetőség érdekében.

Getac T800

Robusztus ipari tablet

Honeywell CT60

Ergonomikus, masszív mobil adatgyűjtő

Honeywell CN80

Felsőkategóriás adatgyűjtő extrém környezetbe

Zebra TC75

Robosztus, ergonomikus mobil adatgyűjtő

Küldemény kézbesítés: A küldemények kézbesítése során kézi PDA vagy adatgyűjtő, mobil nyomtató, különböző kiegészítők, jó minőségű GSM kapcsolat használatával lehet elkerülni a keveredést, biztosítani a követhetőséget és az azonnali információtovábbítást. Strapabíró modern kialakítású, egyszerűen használható eszközeink közül választhat.

Honeywell CT60

Ergonomikus, masszív mobil adatgyűjtő

Zebra TC75

Robosztus, ergonomikus mobil adatgyűjtő

Honeywell CN80

Felsőkategóriás adatgyűjtő extrém környezetbe

Miért válasszon minket?

A legnevesebb gyártók kiváló minőségű eszközeit forgalmazzuk, telepítjük és szervizeljük a legmagasabb partneri státuszunk segítségével kedvező áron és magas szakértelemmel.

Bővebben

Tervezéstől a kivitelezésig

Teljeskörű megoldások az ipar minden területére.
Felmérés, Eszközök, Szoftverek, Telepítés, Karbantartás, Szerviz.

Szakmai tapasztalat

20 éve a szakmában, kiemelkedő felhasználói elégedettséggel, innovatív megoldásokkal, mindig az ügyfél érdekében.

Megbízható, stabil háttér

A QLM cégcsoport közel 100 mérnököt foglalkoztató, jelentős árbevétellel rendelkező vállalkozás, kiszámítható partner.

Vonalkód és RFID termékeink

Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár