Rólunk

Csapatunk a vonalkódtechnikában, valamint raktár-informatikai hardverekben és automatikus azonosításban, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Célunk, hogy a logisztikai és azonosítástechnikai megoldások piacán gyors és pontos kiszolgálás mellett, kiemelkedő termékekkel és szolgáltatásokkal, hatékonyan üzemelő rendszereket adjunk át partnereink részére.
Cégünk első sorban azonosítástechnikai (vonalkód, RFID) eszközök és rendszerek telepítésével, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. Egyedi igényeknek megfelelő szoftver fejlesztéssel adunk komplett megoldásokat Ügyfeleink részére.
Hatalmas tapasztalattal rendelkezünk rádiófrekvenciás mobil terminálok telepítésében és üzemeltetésében, melyhez a szükséges vezeték nélküli infrastruktúra kiépítését és konfigurálását is biztosítani tudjuk.

Tevékenységünk kiterjed az egyszerűbb megoldásokat és hardvereket igénylő kereskedelmi területre alkalmas berendezésektől, az ipari-logisztikai feladatok ellátására szolgáló, robosztus felépítésű hardverekből összeállított komplex rendszerekig, legyen az komissiózó alkar terminál, targonca terminál vagy szállító pályára telepített automata olvasó rendszer.
Az általunk beüzemelt rendszerekhez magas szintű, nagy biztonságot nyújtó szolgáltatásokat biztosítunk, így folyamatos kellékanyag ellátásban, valamint a gyors szervizelésben segítünk Ügyfeleinknek.

QLM TechLog ID Kft.

Fő célunk

Az azonosítás-technika területén olyan komplex megoldásokkal segítsük partnereinket, amelyek kiszámítható és hatékony működést biztosítanak akár gyártói, logisztikai vagy kereskedelmi területen.

Stratégiánk

Nem csak eszköz szállítása, hanem a legmegfelelőbb megoldást nyújtani a legkorszerűbb eszközökkel a felmérés – koncepció alkotás - tervezés – megvalósítás folyamatokat betartva.

Szakmai tapasztalat

20 éve a szakmában, kiemelkedő felhasználói elégedettséggel , innovatív megoldásokkal , mindig az ügyfél érdekében.
 
 

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár