Autóipar

Autóipari vonalkód és RFID megoldásaink

A munkaigényes összeszerelési feladatoktól a teljesen automatizált környezetekig cégünk megoldásai segítenek a hibák csökkentésében és a gyártási műveletek termelékenységének jelentős növelésében.

DPM lézer jelölés: Az alkatrész jelölés alapvető követelmény az autóiparban. Kiváló minőségű lézer jelölő eszközeink bármilyen alapanyagú alkatrész jelölését képesek elvégezni automatizált vagy kézi rendszerekben.

Címkézés: Alkatrészek jelölésének egyik legnépszerűbb módja az azonosító címke használata. Ehhez kínáljuk címkenyomtatóinkat melyek tartós nyomatot biztosítanak és akár automata felrakással látják el termékeit azonosító címkével.

RFID: Gyakori igény autógyártók részéről a beépülő alkatrészekre a gyors és tömeges leolvasást támogató RFID címke alkalmazása. Nyomtatóink és különféle RFID címkéink, valamint egyedi vagy dobozos szoftvereink ebben nyújtanak segítséget.

Gyártási folyamat követés: A gyártási folyamat állandó ellenőrzése és monitorzása kulcsfontosságú az autóipar számára. Automata és kézi olvasóink bármilyen jelöléstechnikai megoldást alkalmazó terméket leolvasnak, így biztosítva a folyamatos ellenőrzést.

Termékkövetés: A raktárba, vagy egyenesen az autógyárba szállított termékek gyors és hatékony követésére mobil adatgyűjtőink, kézi vagy automata olvasóink kitűnő megoldást adnak, akár DPM jelölés esetén is.

Minőség vizsgálat: Az autógyártás komoly minőség ellenőrzéseket igényel a biztonság érdekében. Intelligens ellenőrző kameráink és szoftvereink a termék ellenőrzését gyorsan, megbízhatóan és pontosan ellátják.

Biztonság: A gépjárműgyártásban nagysebességű gépeket alkalmaznak, melyek vágnak, hegesztenek, festenek, de igénylik az operátor beavatkozását is. Az üzemeltető személyzet biztonságát és a sérülésektől való védelmét garantálják az ipari biztonsági rendszereink.

Kanban: A gyártó cellák kiszolgálása és a gyártás folyamatos biztosítása minden gyártó üzem számára létkérdés. A gyors és pontos alapanyag kiszolgálásban segítenek RFID és vonalkódos eszközeink és egyedi fejlesztésű szoftvereink.

Sarzskövetés: A gyártásban felhaszált különböző beszállítóktól más-más időpontban érkező alapanyagok visszakereshetősége biztonsági követelmény az autógyártásban. Eszközeinkkel könnyen és pontosan azonosíthatja és nyilvántarthatja alapanyagait.

Miért válasszon minket?

A legnevesebb gyártók kiváló minőségű eszközeit forgalmazzuk, telepítjük és szervizeljük a legmagasabb partneri státuszunk segítségével kedvező áron és magas szakértelemmel.

Bővebben

Tervezéstől a kivitelezésig

Teljeskörű megoldások az ipar minden területére.
Felmérés, Eszközök, Szoftverek, Telepítés, Karbantartás, Szerviz.

Szakmai tapasztalat

20 éve a szakmában, kiemelkedő felhasználói elégedettséggel, innovatív megoldásokkal, mindig az ügyfél érdekében.

Megbízható, stabil háttér

A QLM cégcsoport közel 100 mérnököt foglalkoztató, jelentős árbevétellel rendelkező vállalkozás, kiszámítható partner.

Vonalkód és RFID termékeink

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár