Raktározás

Raktározás vonalkód és RFID megoldásaink

Cégünk a raktárlogisztika minden területére komplett megoldásokkal rendelkezik bármilyen méretű raktár tekintetében. Hatékony megoldásokat kínálunk meglévő rendszer bővítésére, azonosítás technika bevezetésére vagy új rendszer tervezésére és kivitelezésére akár automata raktár kialakítással.

Raktár irányítási rendszer: A QLM WaProM a logisztikai és raktári folyamatokat képes teljes körűen vezérelni, és mérhetően javítani a raktári működés hatékonyságán és a raktár kihasználtságán: azaz megtervezi a raktár működését, és leosztja a feladatokat, elemzi és riportálja a teljesítményt – irányítja, nem pedig adminisztrálja a raktári folyamatokat.

Raktárkezelő rendszer: A QLM MistralNet raktárkezelő rendszer on-line adatgyűjtő használatával elvégzi a logisztikai és raktári folyamatok papírmentes dokumentálását. Hatékony megoldás kis- és közepes raktárak kezeléséhez, mellyel megvalósul a pontos tárhely szíintű készlet nyilvántartása utólagos adminisztráció nélkül.

Eszközmenedzsment: Eszközmenedzsment megoldásainkkal egyszerűen és központilag kezelheti vállalkozása vonalkód szkennereit, adatgyűjtőit és mobiltelefonjait. Szoftvereink megoldást kínálnak rendszergazdák számára, hogy akár vezeték csatlakoztatása nélkül konfigurálják, monitorozzák, frissítsék a vállalat mobil eszközeit, vagy távolról segítsék a készülékek használóit egyes problémák megoldásában.

Komplex ügyviteli és raktári rendszer: SMART ERP használatával nem kell aggódnia elveszett rendelések és félbemaradt feladatok miatt. Moduláris felépítésű Smart ERP bármilyen tevékenységű vállalkozás számára ideális választás, ahol az ügyviteli feladatok mellett raktári és készletkezelési feladatok is felmerülnek.

Árufogadás: Az áru fogadása és annak pontos, gyors átvétele egy korszerű raktárban alapkövetelmény. Adatgyűjtőink minimális kézi adatbevitel mellett valós időben rögzítik az áruátvétel adatait, ezzel hatékonyan növelve a termelékenységet és a pontosságot a papír alapú rendszerhez képest. Mobil címkenyomtatóval kiegészítve a kezelő az árunál marad, ahol azonosítóval látja el a raklapot, ami a tovább növeli a pontosságot és gyorsaságot.

Betárolás: A rakatok megfelelő tárhelyre történő mozgatásában a targoncára szerelt terminálok hatalmas segítséget nyújtanak. A terminálokhoz csatlakoztatott vonalkód olvasóinkkal a kezelő a targoncán ülve akár 5-8 méter távolságból is le tudja olvasni az azonosító kódokat, ami után a kijelzőn megjelenített tárhelyre tudja mozgatni az árut.

Komissiózás: Az áruösszekészítés sebessége és pontossága meghatározza egy raktár kiszolgáló képességét és a vevői elégedettséget. Alkarra szerelhető adatgyűjtőink segítségével a szedést végző dolgozó mindkét keze szabad marad, mentesül a készülék lerakása és újabb felvételétől, ezzel munkája gyorsabb, hatékonyabb és pontosabb.

Csomagolás: Az összekészített áru csomagolásának és azonosítóval történő ellátásának az árufogadáshoz hasonlóan folyamatosnak kell lennie. Szabad kezet biztosító gyűrűs szkennereink, adatgyűjtőink és fix telepítésű olvasóink ebben nyújtanak segítséget. Pontosan tudni fogja, hogy egy-egy dobozban és raklapon mi található, hiszen a termékek beolvasása automatikusan, vagy a kezelő kezét szabadon hagyva gyorsan megtörténik.

Kiszállítás: A kiszállítási munkafolyamatok korszerű és pontos elvégzéséhez mobil adatgyűjtőt és mobil nyomtatót használunk. Az eszközök segítségével a raktárirányítási rendszerrel kommunikálva a kiszállítás pontos lesz, így elkerülhető a lemaradó vagy plusz rakatok szállításának extra költsége.

Leltár és készlet: Leltározás egyszerűsítése és gyorsítása mobil adatgyűjtő eszközeinkkel valósítható meg. A kezelő a termék és tárhely azonosító beolvasása és a darabszám megadásával on-line rögízíti a tényleges készlet adatokat a raktárirányítási rendszerben ami kiértékeli és összeveti a gépi készlet adatokkal.

Hűtőraktár: A hűtőraktár kihívás a dolgozóknak és az eszközöknek is. Kesztyűben végzett munka, a hőmérséklet különbség, a kijelző, akkumulátor és kábel működését is akadályozhatja. Kifejezetten erre a területre épített eszközeink használatával a folyamatos munkavégzés biztosított.

Szabadtéri raktár: A négy falon kívül végzett raktározás során fényviszonyok, időjárás-változások nehezítik a pontos és gyors munkavégzést. Az általunk forgalmazott eszközök kialakításánál a jól olvasható kijelző és az ipari védettség alapvető, az eszköz védelmét fokozó kiegészítők széles választékban kaphatók.

Automata raktár: A munkaerőhiány kivédése vagy a folyamatok követhetőségének a fokozása nem lehetetlen feladat, ha élnek a kínálatunkban lévő prémium kategóriájú ipari eszközök segítségével kiépíthető automata raktározás előnyeivel, hogy az áru mozogjon, az ember irányítson.

Miért válasszon minket?

A legnevesebb gyártók kiváló minőségű eszközeit forgalmazzuk, telepítjük és szervizeljük a legmagasabb partneri státuszunk segítségével kedvező áron és magas szakértelemmel.

Bővebben

Tervezéstől a kivitelezésig

Teljeskörű megoldások az ipar minden területére.
Felmérés, Eszközök, Szoftverek, Telepítés, Karbantartás, Szerviz.

Szakmai tapasztalat

20 éve a szakmában, kiemelkedő felhasználói elégedettséggel, innovatív megoldásokkal, mindig az ügyfél érdekében.

Megbízható, stabil háttér

A QLM cégcsoport közel 100 mérnököt foglalkoztató, jelentős árbevétellel rendelkező vállalkozás, kiszámítható partner.

Vonalkód és RFID termékeink

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár