Urovo Technology

Urovo Technology

Új feltörekvő cég az adatgyűjtők piacán

Az Urovo Technology Co., Ltd.-t 2006 januárjában alapították, és azóta minden évben az átlagos növekedési ütemük 50% körül mozgott. Belépő szintű ipari, illetve kereskedelmi, valamint egészségügyi adatgyűjtőikkel egyre nagyobb népszerűségre és iparági piaci részesedésre tettek szert. Olyan elégedett ügyfeleket tudhatnak magukénak, mint a Starbucks, vagy a FedEx. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei évtől termékeik általunk Magyarországon is elérhetővé váltak, ugyanis az Urovo minket választott kizárólagos hivatalos magyarországi forgalmazójául.

20 gombos billentyűzetével, nyolcmagos processzorával, és 4500 mAh-es akkumulátorával az Urovo DT40 rendkívül felhasználóbarát eszköz. Beépített vonalkódolvasója könnyedén megbirkózik bármely 1D és 2D kóddal. 4”-os magas felbontású kijelzője a szabadban is jól olvashatóságot biztosít. 3 szkennelő gombja könnyű és kényelmes használatot biztosít a nehezen elérhető kódok esetén is. A DT40 masszív felépítésének köszönhetően ellenáll a munkakörnyezet mechanikai és környezeti hatásainak. A 802.11r milliszekundum gyorsaságú roaming technológiája könnyű váltást biztosít a hozzáférési pontok közt, ezzel elkerülve, hogy az eszköz offline módra váltson. Az eszköz kiegészíthető pisztoly markolattal, és töltő dokkolóval.

Legkiemeltebb termékük az Urovo DT50-es vékony keretes mobil adatgyűjtő. 5,7”-os ultra szenzitív kijelzője kiváló működést biztosít akár napfényben, vagy kesztyűvel, illetve nedves kézzel történő használat esetén is. Nyolcmagos processzora egyidőben növeli a teljesítményt, és csökkenti az energiafelhasználást, így az eszköz kifejezetten alkalmas nagy igénybevételű alkalmazásokhoz és hosszú felhasználási időhöz. Mindössze 30 perc alatt képes üresből 50%-ra tölteni. IP67-es védelmének köszönhetően ellenáll az ütéseknek, eséseknek akár 1,5 méterről is. Beépített 1D és 2D olvasója gyors és egyszerű szkennelést biztosít akár ipari, akár kereskedelmi felhasználás során. Egészségügyi változata az Urovo DT50H az általános felhasználásra szánt DT50-hez képest infravörös testhőmérő modullal lett ellátva. Antimikrobiális anyagból készült háza gátolja a mikroorganizmusok szaporodását. Felülete ellenáll a fertőtlenítőszereknek és az alkoholnak is.

Az Urovo U2-es hordozható okos adatgyűjtő karon rögzíthető, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mindkét keze szabad maradjon a munkafolyamat végzése során. Az ujjra rögzíthető jobb vagy balkezes opcionálisan rendelhető R7-es vonalkódolvasó kombinálásával a felhasználó azonnali visszajelzést kap, ha más terméket választ az elvárt helyett. A 3.7V 2850 mAh akkumulátorok az U2 adatgyűjtőben egy teljes műszakot kibírnak - még intenzív hálózati (Wi-Fi, Bluetooth) adatforgalom mellett is! A 4,0"-os nagy felbontású (480x800 pixel) kijelző az élvonalbeli LCD technológiának köszönhetően beltéren és kültéren egyaránt használható, miközben lényegesen kevesebb energiát fogyaszt konkurens társaihoz képest.

Az Urovo V5100 adatgyűjtő terminálban az Android 7.0 és az 1.5 GHz-es négymagos processzor segíti a jobb működést és a kedvezőbb energiafelhasználást. Ellenáll az ütéseknek, 1,5m-es eséseknek, a pornak, és folyadékoknak. Opcionális UHF RFID olvasója 6-8m-es olvasási távolságot biztosít, a pisztoly markolat kiegészítő pedig lehetővé teszi a kényelmesebb alkalmazást a hosszú munkaórás használat alatt.

Érdemes lesz követni ennek a feltörekvő cégnek a munkáját. Mi már izgatottan várjuk, hogy legközelebb milyen újdonsággal lepnek meg majd bennünket.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár