Újdonságok a Honeywellnél

Újdonságok a Honeywellnél

Tekintse meg az amerikai gyártó legújabb eszközeit.

Honeywell HF800

Fix telepítésű 2D ipari olvasó

Az új, fix telepítésű HF800 ipari olvasó kiváló vonalkód olvasási képességet biztosít minden típusú 1D és 2D kódhoz, beleértve a nyomtatott címkéken lévőket és a legnehezebben olvasható DPM kódokat. 500 ezres pixel felbontású imager-el van felszerelve, amely 60 fps sebességgel működik. Kompakt mérete ideálissá teszi a korlátozott hellyel rendelkező területeken is. IP65 védelmi besorolás biztosítja, hogy megbirkózzon a különféle ipari munkakörnyezetekkel. A HF800 DataMax szoftverrel és AutoLearn funkcióval is fel van szerelve, így a felhasználó egyetlen gombnyomással elvégezheti a képbeállítást. Függőleges vagy vízszintes szereléshez 0 fokos és 90 fokos változat is rendelkezésre áll. A kívánt olvasási távolságtól függően 3 különböző változat érhető el – HD, SR és ER.

Honeywell CT30 XP

Elegáns vállalati adatgyűjtő

A Honeywell CT30 XP elegáns, vékony, könnyű kivitelezése ellenére, rendkívül masszív. Szélsőséges hőmérsékletben is használható, IP67-es besorolással rendelkezik és ellenáll több 1,2 méteres esésnek. Az 5,5”-os HD felbontású kijelzőt Gorilla Glass 5 üveg védi, amely ellenáll a karcolódásoknak és súrlódásoknak. Beépített 2D area imagerrel, valamint 8MP-es első és 13MP-es hátoldali kamerával látták el. Wi-Fi, Bluetooth, NFC, illetve bizonyos modellek 4G/LTE adatkapcsolatra képesek. 3400 mAh-es akkumulátorának köszönhetően az eszköz egy egész műszakon át üzemképes marad. Ajánljuk raktározási, logisztikai, kereskedelmi felhasználásra, valamint rendezvényekre.

Honeywell 8675i

Kompakt gyűrűszkenner

A 8675i mindig „kéznél lévő” vonalkód olvasást kínál a munkafolyamat termelékenységének javítása érdekében. A prémium szkennelési teljesítmény még a sérült vagy gyenge minőségű vonalkódok esetében is gyors munkát biztosít. A FlexRange™ technológia megnövelt olvasási távolságot tesz lehetővé. A 8675i-t a tervezés minden aspektusában az ergonómiára optimalizálták. Az ujjak magasságát minimálisra csökkentették, hogy az eszköz ne akadályozza a felhasználót a munkában. A gyűrű egyszerűen cserélhető jobbról balkezesre, az ujjheveder csatja pedig könnyen állítható. Egyszerűen, minden szükséges szerszám nélkül gyorsan átállítható kesztyűs kivitelre. Cserélhető akkumulátorának köszönhetően folyamatosan üzemben tartható. A felhasználó felé néző LED-ek jelzik a Bluetooth-kapcsolatot és az akkumulátor töltöttségi állapotát.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár