Solum – Úttörő az elektromos árcédulák piacán

Solum – Úttörő az elektromos árcédulák piacán

Ismerje meg legújabb partnerünk termékeit a QLM TechLog ID kínálatában!

A papíralapú árcímkézés a múlté. Az ESL (Electronic Shelf Labels) megoldások költséget, időt és erőforrásokat takarítanak meg, és sokkal többre képesek az árak megjelenítésénél. A versenyképességhez naprakész és pontos árakra, valamint a termékek vonzerejének növelésére van szükség. Mindkettőt az elektronikus árcédulák garantálják, amelyek dinamikus árcímkézést, változatos termékinformációkat és az NFC technológiának köszönhetően interaktív elemeket nyújtanak. Mindezek a tulajdonságok különösen vonzóvá teszik őket az ipari felhasználás szempontjából is, hogy optimalizálják vagy akár automatizálják a készletgazdálkodási vagy termelési munkafolyamatok részeit. Robusztus, stabil, energiatakarékos és mindig könnyen olvasható, ezek jelentik az ár- és termékcímkézés jövőjét.

Kereskedelmi megoldások

VUSION:

A moduláris VUSION termékcsalád e-papír alapon testre szabható, és mindenekelőtt könnyű -telepíthetőségével, nagyon jó olvashatóságával és akár 10 éves akkumulátor-élettartamával nyűgöz le. Igény esetén speciális hűtőcímkék is rendelkezésre állnak.

Solum Kereskedelmi megoldások

NEWTON:

A többfunkciós, E-Ink kijelzővel ellátott, BWR (fekete- fehér-piros) NEWTON címkék fagyasztóba való és gombok nélküli NEWTON Lite modellként is kaphatók kiválasztott méretekben. Könnyűek és hatékonyak, így ideálisak a kiskereskedelemben és az iparban való használatra.

Solum Kereskedelmi megoldások

NEWTON LITE:

A NEWTON Lite sorozat középpontjában a digitális címkék klasszikus funkciói állnak. A NEWTON Lite táblák nem rendelkeznek funkciógombokkal, de egyébként garantálják a NEWTON táblák összes többi előnyét.

S&K Kereskedelmi megoldások

NEWTON 4-COLOR & 7-COLOR:

Az erőteljes címkék a NEWTON Color termékcsaládban több színt kapnak a vizuális tervezéshez. A NEWTON 4-Color képes a tartalom fekete, fehér színben történő megjelenítésére. Piros és Sárga színben, míg a NEWTON 7-Color címkék fehér színben is megjeleníthetnek. Fekete, vörös, sárga, kék, zöld és magenta színben.

S&K Kereskedelmi megoldások

Ipari megoldások

A kereskedelem mellett számos ESL-megoldást kifejezetten ipari felhasználásra terveztek. Ezek közé tartoznak például az elektronikus címkék, amelyek könnyű beolvasást és ezáltal hatékonyabb munkafolyamatokat ígérnek. Ugyanakkor különböző nyomkövető technológiákkal is felszerelhetők, hogy gyorsabb komissiózási folyamatokat tegyenek lehetővé, vagy optimalizálják a készletgazdálkodást. A digitális IoT-platformok, mint például a PDi Digital platformjai, az iparág összes hálózatba kapcsolt ESL-folyamatának alapjául szolgálnak. Az elektronikus címkék esetében a döntő tényező mindig a meglévő ERP-struktúrákhoz (SAP, MS Dynamics Navision stb.), valamint a kéziszámítógépekhez való kapcsolódás, a zökkenőmentes folyamatok biztosítása érdekében.

NEWTON SUBGIGA LABELS:

A SOLUM NEWTON sorozatú címkék olyan modern ipari megoldást jelentenek, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hatékonyabbá és termelékenyebbé tegyék belső logisztikai vagy ellátási lánc folyamataikat. 868 MHz-es frekvencián működnek, amely technológiai preferenciaként vagy akkor használható, ha a 2,4 GHz-es sávot más alkalmazások foglalják le. Az e-polccímkéken keresztül történő valós idejű készletellenőrzéssel és az egyszerűsített szkennelési lehetőségekkel garantált az optimalizált munkafolyamat- tervezés és a jobb készletkövetés.

S&K Ipari megoldások

PICK-BY-LIGHT CÍMKÉK:

A Pick-by-light címkék ipari alkalmazásokra is optimalizáltak: egyrészt különösen robusztus felépítésűek, másrészt megnagyobbított elülső gombjuk van beépített LED-del. Ez aktiválható, hogy jelezze a termékek pozícióját a polcon, és megkönnyítse az alkalmazottak számára az alkatrészek megtalálását. A gomb megnyomásával különböző műveletek erősíthetők meg (pl. Pick / Put by Light). Az elülső nagy LED-es gombon kívül a címke oldalsó gombokkal is rendelkezik, amelyek rugalmasan programozhatók.

S&K Ipari megoldások

SMARTBIN FLEX / SMARTLABELS:

A SmartLabels és a SmartBins együttműködve lehetővé teszi a logisztikai menedzsment számos folyamatának, például az újrarendelésnek az automatizálását. A PDi Digital ARIMS szoftvermegoldásaihoz és a meglévő árukezelési rendszerekhez való kapcsolódás kulcsfontosságú. A SmartBins teljesen automatikusan működik a tárolókhoz állandóan csatlakoztatott súlyérzékelők segítségével. Ha a készletszint egy meghatározott mennyiség alá csökken, automatikusan elindul a készletfeltöltési folyamat. Ez időt takarít meg a vállalatoknak, csökkenti a hibaarányt, és mindenkor optimális készletszintet garantál.

S&K Ipari megoldások

SEPIOO NFC ÉS GOMBCÍMKÉK:

A Sepioo D2.6 B és D.27 B címkék mindegyike 2 vagy 4 gombbal van felszerelve, amelyek egyénileg programozhatók. A gombok és LED nélküli sepioo NFC címkék NFC technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a címkékre való írást hozzáférési pontinfrastruktúra nélkül.

S&K Ipari megoldások

SEPIOO:

A PDi Digital sepioo címkéket kifejezetten a sepioo IIOT platformhoz fejlesztették ki, és valós idejű adatátvitelt garantálnak. Alkalmazási területeik közé tartoznak a komissiózási folyamatok az Ipar 4.0-ban, a készletgazdálkodás vagy az anyaggazdálkodás az egészségügyi létesítményekben.

S&K Ipari megoldások

S&K Ipari megoldások

Készletkimerülés kezelése

CAPTANA SHELFEYE:

A Captana ShelfEye kamerát a raktárban vagy üzletben a megfigyelendő polccal szemben kell felszerelni, hogy az folyamatosan szem előtt legyen. Azonban csak a kapcsolódó Captana ESL szoftverrel együttműködve lehetséges a polcok hiányainak földrajzi helymeghatározása. Amint az automatikus ellenőrző felügyelet a polcok vizuális képén hiányt észlel, az azonnal továbbításra kerül a rendszerbe. A személyes felvételek azonban az EU adatvédelmi előírásainak betartása érdekében ki vannak zárva. Nincs több üres polc a vásárlók számára: A megbízható raktárkészlet-gazdálkodás a legfontosabb előfeltétele annak, hogy vállalkozása elkerülje a polcok hiányát és a „készlethiányt“, és így versenyképes maradjon a kis- és nagykereskedelemben tapasztalható áruforgalommal szemben. Ahhoz, hogy a munkafolyamatokat folyamatosan folytatni lehessen, az állandó anyagáramlás miatt pontos készletgazdálkodásra van szükség. A raktárkészlet áttekintésének ezt az átfogó, valós idejű átláthatóságát a SES-imagotag által az elektronikus polccímkékkel kapcsolatban kifejlesztett „Captana“ automatizált valós idejű polcfelügyelet biztosítja.

A legfontosabb tulajdonságok:

  • Autofókuszos objektív
  • Energiatakarékos kommunikációs protokoll
  • Újratölthető akkumulátorok
  • Robusztus ház
  • Konfigurálható állapotjelző LED
  • Mozgásérzékelő az energiatakarékosság és
  • az EU-DSGVO irányelveknek való megfelelés érdekében

 

S&K Ipari megoldások

Amennyiben szívesen olvasna arról, hogyan valósítottuk meg mindezt a gyakorlatban, úgy ajánljuk figyelmébe az alábbi esettanulmányunkat.

ESETTANULMÁNY

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár