Újdonságok a Zebránál

Újdonságok a Zebránál

Ismerje meg a Zebra iparág vezető innovációit és legújabb termékeit a QLM TechLog ID kínálatában.

Zebra TC53 és TC58: Az újgenerációs adatgyűjtők úttörői

A Zebra TC53/58 6” kijelzőjével kategóriájában a legfényesebb és legnagyobb felbontású. Erős napfényben is jól látható, nedvesen is használható, valamint kesztyűben vagy ceruzával is tökéletesen működik, módváltás nélkül. Masszív felépítése ellenére rendkívül vékony. Erőteljes igénybevétel mellett is megállja a helyét, köszönhetően Qualcomm 8 magos processzorának, az akár 8 GB RAM-nak és 128 GB Flash memóriának. 16 MP-es hátlapi és 8 MP-es előlapi kamerával rendelkezik. Választható az SE4720 1D/2D olvasó motorral a szabványos olvasási tartományokhoz, vagy az SE55 1D/2D Advanced Range olvasó motorral Intellifocus™ technológiával, amellyel a kézben lévő, vagy akár a szoba túloldalán található kódokat is könnyedén leolvassa. Az eszköz kompatibilis a Zebra RFID sledekkel is, így ezzel a funkcióval is bővíthető.

A TC53/TC58 az iparág első olyan adatgyűjtője, mely rendelkezik a „Zebra Dimensioning Certified Mobile Parcel” szoftverrel. A funkció segítségével egyetlen gombnyomással lemérhetőek a csomagok pontos paraméterei és súlya, a csomaglogisztika és árkalkuláció felgyorsítása érdekében.

Zebra ET40 és ET45:

Ezzel az eszközzel mindent megkap amire szüksége lehet, közvetlenül a dobozból. Kivitelezése vékony és pehelykönnyű, de mindezek ellenére masszív felépítésének köszönhetően megállja helyét a kihívást jelentő felhasználói környezetben is. Leejthető a betonra, egyformán használható bel- és kültéren is, valamint ellenáll az extrém hőnek és hidegnek. A Zebra méltán híres beépített vonalkódolvasójával könnyedén megbirkózik a nehezen olvasható kódokkal is, 13MP-es kamerájával pedig kiváló minőségű képek készíthetőek. A Wi-Fi 6-nak és az 5G-nek köszönhetően mindig megbízható és gyors internetelérést biztosít. Bluetooth segítségével komplett vezetéknélküli megoldást kínál például fejhallgatók vagy nyomtatók esetében. A Citizens Broadband Radio Service (CBRS) támogatásával lehetővé teszi a privát LTE-hálózatok költséghatékony vezeték nélküli csatlakozását a legnagyobb beltéri és kültéri létesítményekben. Akkumulátora működés közben is cserélhető, így az eszköz folyamatosan használatban maradhat. Ajánljuk kereskedelmi, vendéglátói és logisztikai felhasználásokra.

Zebra Intelligent Cabinets: Az eszközkészlet védelmére

A Zebra Intelligent Cabinet és a hozzáférés kezelő rendszer ideális megoldást kínál az adatgyűjtők tárolására, védelmére és nyomon követesére. Az eszközkészlet folyamatosan szemmel tartható. A PIN kódos eszköz kiléptetéssel számontartható, hogy ki, mikor vitt el, illetve vissza egy adatgyűjtőt. A zárható töltő dokkolók biztosítják, hogy az eszközökhöz csak az arra felhatalmazott személyek férhessenek hozzá. A szekrények és gurulós kiskocsik segítségével pedig a tárolás is a személyes igényekhez szabható.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár