Honeywell CT60 XP

Honeywell CT60 XP

Vállalati adatgyűjtő Android támogatással

A Honeywell Mobility Edge platformjára építve a CT40 XP és CT60 XP megerősített biztonsággal, és meghosszabbított életciklussal bír. A Honeywell legújabb FlexRange képalkotójával a vonalkódokat rögzíthetjük néhány centiméterről, vagy akár 10 méterről is. Vékony és könnyű súlyú kialakítása ellenére órákon át aktívan használható, valamint az akkumulátor cserélhető az operációs rendszer leállítása nélkül is. A CT60 XP bővített termék életciklust kínál az Android 5 generációjáig előre menőleg. Ez egy, az Android Enterprise Recommended (AER) által jóváhagyott, a Google által vezetett kezdeményezés, amely segíti a vállalkozásokat magabiztosan kiválasztani, telepíteni és kezelni a vállalati igényeiknek leginkább megfelelő Android eszközöket és szolgáltatásokat. A CT60 XP hordozható számítógép olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek révén a dolgozók egész nap összeköttetésben állhatnak. Az iparágban vezető fejlett hálózati kapcsolat megkönnyíti a nagyméretű fájlátvitelt, a video streaming-et és a gyors távoli hozzáférést az üzleti alkalmazásokhoz, elegendő akkumulátor-energiával a teljes műszak teljesítéséhez. Az élénk, 118 mm-es (4,7 hüvelykes) Corning Gorilla Glass 5 érintőképernyő, maximális fényereje 500 nit, beltéren és szabadban is könnyen olvasható, valamint ujjal, kesztyűvel vagy érintőceruzával is használható.

Adatlap letöltés Ajánlatkérés

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár