Komplett rendszer tervezés, kivitelezés

Komplett rendszer tervezés, kivitelezés

Első lépések

Elsőként egy igényfelméréssel kezdünk, ahol meghatározzuk, hogy raktárirányítási, vagy raktárkezelő szoftver szükséges.

  • A raktárirányítási szoftver egy komplett rendszer, mely a raktári folyamatok irányításával, az áruk be- és kiszállításával, a raktáron belüli mozgatásával, valamint készletezésével kapcsolatos folyamatok optimális működéséhez kialakított stratégiákat valósít meg.
  • A raktárkezelő szoftver nem irányít, és nem elemez, hanem regisztrálja és nyilvántartja a raktári mozgásokat a betárolástól a komissiózásig. Megoldásunk egy már meglévő ERP rendszerrel kommunikálhat, vagy képes akár komplett ERP-ként is működni.

Ajánlatkészítés

Felmérjük, hogy milyen egyedi specifikus funkcionalitásokra van szükség, majd előzetes költségbecslést készítünk. Amennyiben ez elfogadásra kerül, kidolgozzuk a komplett ajánlatot.

Szoftvereink:

  • QLM-WaProM raktárirányítási szoftverünket magyar rendszertervező mérnökök, logisztikai szakértők és szoftverfejlesztők csapata fejlesztette, és immár 5 éve működik számos hazai közép- és nagyvállalat raktáraiban. A zökkenőmentes működést 25 fős szakértő csapatunk támogatja, Magyarország vezető vállalkozásaiban felmerülő intralogisztikai igények alapján fejlesztve. A QLM-WaProM a logisztikai és raktári folyamatokat képes teljeskörűen vezérelni, és mérhetően javítani a raktári működés hatékonyságán és a raktár kihasználtságán: megtervezi a raktár működését, leosztja a feladatokat, elemzi és riportálja a teljesítményt, irányítja a raktári folyamatokat.
  • A QLM MistralNet kis- és nagykereskedelmi szoftverrendszer elsősorban raktározással és kereskedelemmel foglalkozó mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújt hatékony segítséget a beszerzés, értékesítés és raktárkezelés területéhez kapcsolódó folyamatok hatékony lebonyolítására. A hatékonyságot a rendszer paraméterezhetősége, integráltsága, átláthatósága, könnyű kezelhetősége, jogosultsági rendszere, valamint a fejlesztők nyitottsága (akár egyedi funkciók, interfészek megvalósítására) biztosítja.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Igény szerint nem csak a szoftvert, de a rendszer optimális működtetéséhez szükséges eszközöket is biztosítjuk. Adatgyűjtőket, vonalkód olvasókat, vagy akár teljes RFID rendszereket.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár