Karbantartás, alkatrész értékesítés

Karbantartás, alkatrész értékesítés

Cégünk vállal eseti, azaz egyszeri állapotfelmérést, illetve szerződött időszakra vonatkozó karbantartást is, előre meghatározott gyakorisággal. Mindez növeli a hardver eszközök élettartamát és csökkenti az állásidőt. Az általunk képviselt gyártók eszközeinek karbantartását és az ehhez szükséges alkatrész értékesítését is vállaljuk.

A hardverek karbantartása nem kizárólag fizikai állagmegőrzést takar, hanem az adott készülék szoftveres karbantartását is elvégzünk. Ez jelenti a firmware, az operációs rendszer és az ezekre épülő szoftverek frissítését.

 

A karbantartás minden esetben helyszínen, előre egyeztetett időpontban, és előre definiált eszközparkra vonatkozóan történik. A karbantartás alkalmával a megállapodástól függően a rendelkezésre álló alkatrészekből a javítást is elvégezzük. Ezen kívül javaslatot teszünk az esetlegesen elkopott alkatrészek beszerzésére, cseréjére, ezáltal megelőzhető az eszköz meghibásodása, mentesül a leállásától, és a termelésből történő kieséstől.

Fontos tudni, hogy a karbantartásnak van szakember által elvégzendő, illetve felhasználó által elvégezhető része. Főként címkenyomtatók esetében a felhasználóim, alap szintű karbantartás szükséges, függetlenül a szakember által végzett karbantartástól. A megfelelő kezelésről szívesen nyújtunk tájékoztatást, hogy ezzel is biztosíthat legyen az eszközpark optimális működése és élettartama.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár