Újdonságok a Honeywellnél

Újdonságok a Honeywellnél

Ütésálló ipari olvasók és vállalati biztonságot nyújtó PDA-k

Honeywell Granit XP olvasók:

A Granit XP modelleket úgy tervezték, hogy akár 3 méterről a betonra való esést is kibírjanak, tehát ha leejtenénk az eszközt egy targoncáról vagy a rakodó dokkról, akkor sem kell kivonnunk a munkából. Az egy méteres esés teszttel pedig kiszűrték a mindennapos ütések és leejtések okozta károk lehetőségét is, valamint akár 7000-szer is leejthetjük az olvasót. Mindennek köszönhetően az Granit XP hosszútávon használható nagy igénybevételű környezetben is. Visszajelzésekkor a szkennerüveget szokták az olvasók gyengepontjaként jellemezni. Éppen ezért a Granit XP szkennereit egy kicsi, mély süllyesztésű, karc- és ütésálló porvédő üveggel tervezték, hogy elkerüljék a leggyakoribb meghibásodások okát. Ezeknek köszönhetően az eszköz IP67-es védelme megmarad akármilyen kemény igénybevétel mellett. A vonalkódok gyorsabbá és pontosabbá teszik az adatbevitelt, maximalizálva a műveletek hatékonyságát. A sérült és alacsony minőségű vonalkódok azonban a műveletet lassúvá és fájdalmassá tehetik. A rossz címkék általában a raktárban és az ipari környezetben fordulnak elő, az alacsony minőségű nyomtatás vagy a kezelés során bekövetkező sérülések miatt. A Granit XP biztosítja, hogy az egyébként kihívást jelentő címkék ne jelentsenek szűk keresztmetszetet a folyamat során.

A vezetékes Granit XP 1990iXR és a vezeték nélküli Granit XP 1991iXR modellek rendkívüli teljesítményű szkennelést tesznek lehetővé a normál (SR) és a bővített hatótávolságú (ER/XR) műveletekhez. Olyan alkalmazásokhoz készültek, ahol nagysebességű szkennelésre van szükség a termelékenység maximalizálása érdekében, és ahol a tartósság létszempont.

Honeywell CT40 XP és CT60 XP:

A Honeywell Mobility Edge platformjára építve a CT40 XP és CT60 XP megerősített biztonsággal, és meghosszabbított életciklussal bír. A Honeywell legújabb FlexRange képalkotójával a vonalkódokat rögzíthetjük néhány centiméterről, vagy akár 10 méterről is. Vékony és könnyű súlyú kialakítása ellenére órákon át aktívan használható, valamint az akkumulátor cserélhető az operációs rendszer leállítása nélkül is.

A CT40 XP egy 8 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, melynek köszönhetően kiváló minőségben folytathatunk videóhívásokat. Az elhagyott informatikai eszközök nemcsak működési leállást okozhatnak, hanem komoly biztonsági kockázatokhoz is vezethethetnek. A „Device Finder” megoldással a CT40 XP könnyen megtalálható, ha eltűnik, még akkor is, ha az akkumulátor lemerülne.

A CT60 XP bővített termék életciklust kínál az Android 5 generációjáig előre menőleg. Ez egy, az Android Enterprise Recommended (AER) által jóváhagyott, a Google által vezetett kezdeményezés, amely segíti a vállalkozásokat kiválasztani, telepíteni és kezelni a vállalati igényeiknek leginkább megfelelő Android eszközöket és szolgáltatásokat. A CT60 XP hordozható adatgyűjtő olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek révén a dolgozók egész nap összeköttetésben állhatnak. Az iparágban vezető fejlett hálózati kapcsolat megkönnyíti a nagyméretű fájlátvitelt, a video streaming-et és a gyors távoli hozzáférést az üzleti alkalmazásokhoz, elegendő akkumulátor-energiával a teljes műszak teljesítéséhez. Az élénk, 118 mm-es (4,7 hüvelykes) Corning Gorilla Glass 5 érintőképernyő, maximális fényereje 500 nit, beltéren és szabadban is könnyen olvasható, valamint ujjal, kesztyűvel vagy érintőceruzával is használható.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár