Újabb technológiai különlegességek a Zebra kínálatában

Teklynx  A vonalkódos címkéző szoftverek vezető fejlesztője

A Zebra Technologies az elmúlt időben egyre több sikeresnek bizonyuló újítást vezetett be az iparágba. Ezúttal sem okoztak csalódást, ugyanis megalkották kategóriája legelső okosszemüvegként működő kijelzőjét. Bemutatták a legújabb variálható módon viselhető gyűrűszkennerüket, és megoldották a csuklóterminálok adatbevitellel kapcsolatos lehetőségének hiányosságait.

Zebra HD4000 vállalati okosszemüveg

A Zebra mobil adatgyűjtőivel kompatibilis Zebra HD4000 segítségével a szükséges információk valós időben megjeleníthetőek a látómezőben, a kezek szabadon maradhatnak, ezzel felgyorsítva a megrendelések feldolgozását, javítását, és csökkentve a hibázás lehetőségét. Mindenre képes, amire szükség lehet egy vállalati szintű mobilkészülék-kiegészítőben: masszív design, kényelem, könnyű használat. Csak csatlakoztatni kell a felhasznált adatgyűjtőhöz, és már használható is. Mérete és a kijelző pozíciója állítható, sőt fel is hajtható, ha éppen útban van. Optikai kijelzőjét a piacán élen járó Six15 Technologies-al együttműködve fejlesztették ki, így a HD4000 az osztály legjobb átlátszó kijelzőjét kínálja, páratlan színnel, kontraszttal és képtisztasággal. Könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőhöz, egy megfelelő kábel segítségével. Mivel az eszköz kevesebb mint egy wattot fogyaszt, alig van hatással a gazdagép akkumulátorára. Állítható keretének köszönhetően támogatja a jobb- és balszemes használatot, valamint dioptriás szemüveggel is hordható.

Zebra RS5100 Bluetooth-os gyűrűszkenner

A Zebra RS5100-as egyujjas gyűrű szkenner pehelykönnyű, mégis rendkívül masszív. Bluetooth segítségével a Zebra bármely vállalati szintű eszközéhez csatlakoztatható, és annak közel 100m-es körzetében használható. NFC segítségével akár egy érintéssel is párosítható. Cserélhető akkumulátorának köszönhetően a 12 órás üzemidőn túl is használható. Opcionálisan rendelhető bővített akkumulátorral, mely lehetővé teszi a még hosszabb üzemidőt, és a hidegebb környezetben való alkalmazást is. A szkennelő gomb állítható, így az eszköz könnyedén használható jobb kézzel, bal kézzel, vagy akár az ujj oldalára fordítva is, segítve a szkennelést a szűk, nehezen hozzáférhető helyeken.

Zebra WT6000 billentyűzet

Az Android operációs rendszerrel működő WT6000 a Zebra csuklóterminálok új generációja. Kisebb, könnyebb, az új rögzítő megoldás pedig kényelmessé teszi a viselését minden kézmérethez. Nagyobb kijelzője illeszkedik az Android grafikus alkalmazásaihoz. A beépített NFC segítségével azonnal kapcsolódni tud a Bluetooth gyűrűszkennerhez illetve Bluetooth nyomtatóhoz a műszak kezdetén. Ipari védettsége, tartós és célszerű kialakítása minden szabad kezet igénylő munkaterületen nélkülözhetetlenné teszi.

A még hatékonyabb munkát lehetővé téve bemutatták a WT6000-hez illeszthető alfanumerikus billentyűzetet. A kiegészítő 2 részből áll: magából a billentyűzetből, illetve az aljzatből, melyre rácsatlakoztatható az adatgyűjtő is. Ezzel könnyebbé tehető az adatbevitel olyan felhasználás esetén, ahol a dolgozónak szükség van mindkét kezére. Azoknak, akik korábbi modelleket, vagy kézi eszközöket használtak, a munkafolyamataikat át kellett alakítaniuk új eszközre való áttéréskor, hogy alkalmazkodjanak az érintőképernyős felhasználáshoz, azonban ezzel a kiegészítővel kiküszöbölték ezt a problémát. Így a felhasználó egyszerre élvezheti az nagyfelbontású érintőképernyő előnyeit, míg az adatbevitel egy már jól bevált módszerrel működhet tovább zavartalanul.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár