Új eszközök a közelmúltban

Új eszközök a közelmúltban

Néhány újdonság a Honeywell a Zebra és a Datalogic kínálatából

Készüljön fel a Datamaxról a Honeywell termékcsaládra való átállásra. A Honeywell bejelentette, hogy visszavonja a régóta működő Datamax sorozatot, beleértve az E-osztályt, az M-osztályt, az I-osztályt, a H-osztályt és az A-osztályt. Az egyedülálló MP-osztály továbbra is elérhető marad. Az új csere Honeywell modellek jelentősen jobb teljesítményt és technológiát kínálnak ügyfeleinek. A QLM TechLog ID segítséget, tanácsot és tájékoztatást nyújt, hogy vállalkozása zökkenőmentesen tudjon áttérni a Datamaxról a Honeywell kiváló nyomtatócsaládjára.

A Honeywell új nyomtatói – PD45 és PM45:

A PD45 a Honeywell új kereskedelmi osztályú ipari nyomtatója, amely gyártási, kiskereskedelmi, szállítási és logisztikai, egészségügyi és kormányzati használatra alkalmas. A PD45 olyan szabványos funkciókkal is elérhető, mint például az intelligens nyomtatási képesség, amellyel a felhasználók host szerver nélkül konfigurálhatják és finomhangolhatják a beállításokat úgy, hogy az alkalmazásokat közvetlenül a nyomtatón belül futtatják – így minimálisra csökkenti a számítógéphez való csatlakozás szükségességét. A több nyomtatási nyelvet támogató Honeywell nyomtatási platformnak köszönhetően a PD45 hatékony alternatívája lehet a piacon elérhető konkurens nyomtatóknak. Teljesen fém vázának, és a minimalizált mennyiségű belső mechanikus alkatrésznek köszönhetően az eszköz rendkívül időtálló. A nagy üvegablak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon kövessék a nyomtató és a fogyóeszközök állapotát. Az oldalsó nyílás kényelmessé teszi a szalag és a papír betöltését. A PD45 Arm Cortex-A7 / 800Mhz processzorral, 128M memóriával és 128M DDR3 SDRAM-mal működik. Kifinomult ipari nyomtatófejjel rendelkezik, amely támogatja a direkt termál és termál transzfer nyomtatási módokat egyaránt.

A Honeywell PM45 sorozatú ipari nyomtatót kiváló minőségű címkenyomtatásra tervezték kemény ipari környezetben. A WWAN csatlakoztatható nyomtató lehetővé teszi a hét minden napján 24 órában elérhető adatkommunikációt és a kritikus adatok valós idejű láthatóságát számos helyről. Rendkívül pontos és nagy mennyiségű nyomtatást, valamint nyomkövetési funkciót kínál a termelés hatékonyságának és az ellátási lánc átláthatóságának növelése érdekében az élelmiszerek és italok, a gyógyszeripar, a gyártás, a raktár és az elosztóközpontok irányítása terén. WWAN, Bluetooth és opcionális RFID csatlakozási képességekkel bír.

Honeywell HF520 – A legújabb széles látószögű fix olvasó:

A Honeywell HF520 egy fix telepítésű, rendkívül nagy látószögű vonalkód olvasó, integrált USB és RS232 interfésszel. Az eszköz ideális a különböző automatákhoz, mobilfizetéshez. Első osztályú olvasási teljesítménye többek között a lenyűgöző, 1,2 m/s-os mozgástűrésnek is köszönhető. Nem csak az összes általános 1D/2D vonalkódot rögzíti mind a nyomtatott címkékről, mind digitálisan az LCD- vagy OLED-kijelzőkről, hanem növeli az átviteli sebességet és csökkenti a feldolgozási időt. Ezen kívül a HF520 kompakt vázzal rendelkezik, amelynek súlya mindössze 55,5 gramm. Robusztusságát 1,5 m-es ütésállósága és IP40-es minősítése biztosítja. Ennek megfelelően az imager védett idegen testek, pl. por behatolása ellen.

Datalogic Skorpio X5 – Már long range változatban is:

A Skorpio X5-el most még keményebb vállalati kihívásokkal is szembenézhet, mivel az eszköz képes egy szempillantás alatt leolvasni a közeli és nagyon távoli vonalkódokat. A Skorpio X5 család legújabb tagjának olvasó motorja a piacon elérhető legnagyobb olvasási távolságot nyújtja. Az innovatív Extra-Long Range képalkotó minden olyan alkalmazáshoz tökéletes, ahol ugyanannak az eszköznek zökkenőmentesen kell kódokat olvasnia különböző távolságban, akár 20 m-ig. A targoncák komissiózói ülve maradhatnak a raktári műveletek során.

A Zebra legújabb vállalati adatgyűjtője – TC53/58:

A Zebra TC53/58 6” kijelzőjével kategóriájában a legfényesebb és legnagyobb felbontású. Erős napfényben is jól látható, nedvesen is használható, valamint kesztyűben vagy ceruzával is tökéletesen működik, módváltás nélkül. Masszív felépítése ellenére rendkívül vékony. Erőteljes igénybevétel mellett is megállja a helyét, köszönhetően Qualcomm 8 magos processzorának, az akár 8 GB RAM-nak és 128 GB Flash memóriának. 16 MP-es hátlapi és 8 MP-es előlapi kamerával rendelkezik. Választható az SE4720 1D/2D olvasó motorral a szabványos olvasási tartományokhoz, vagy az SE55 1D/2D Advanced Range olvasó motorral Intellifocus™ technológiával amellyel a kézben lévő, vagy akár a szoba túloldalán található kódokat is könnyedén leolvassa. Az eszköz kompatibilis a Zebra RFID sledekkel is, így ezzel a funkcióval is bővíthető.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár