Teklynx A vonalkódos címkéző szoftverek vezető fejlesztője

Teklynx  A vonalkódos címkéző szoftverek vezető fejlesztője

Intuitív technológiák és megoldások, melyekkel növelhető egy vállalat hatékonysága.

30 éves tapasztalatával a TEKLYNX International a vonalkódos címkéző szoftverek vezető fejlesztője a világon. Alapjaik az ipar három legnagyobb vállalatának felvárásán nyugszanak. Igazi úttörők, akik a folyamatosan szigorodó szabályozásokhoz és bővülő piacokhoz igazodó vállalati megoldásokat fejlesztenek. Fejlesztő csapatuk rendkívül agilis, folyamatosan újabb és újabb nyomtató-illesztőprogramokkal és szoftveres funkciókkal állnak elő.

Ismerje meg, hogyan használható a TEKLYNX az Ön iparágában:

Elektronikai termékcímkéző szoftver: A TEKLYNX számos címkesablont és -formátumot biztosít, hogy a gyártott terméktől függetlenül mindig meglegyen a megfelelő címke a megfelelő időben.

Gyártás: A TEKLYNX vonalkódgyártó rendszere SKU számokkal és vonalkódokkal ellátott termékcímkéket készít, egy vagy akár több száz nyomtatóra nyomtat, és együttműködik az ERP, WMS vagy MRP rendszerekkel.

Mindegy, hogy különálló címkézési megoldásra van szüksége, vagy egy létező vállalati rendszerhez kell kapcsolódni, a TEKLYNX kimagasló címketervező, a gazda rendszerhez kapcsolódó és adatgyűjtő szoftvereket kínál, mely támogatja Önt az adott termelői környezetben.

Kiskereskedelem: Számos szoftveres megoldást kínálnak olyan termék árcímkék és szállítmányozási címkék tervezéséhez és nyomtatásához, melyek megfelelnek a kiskereskedelemben használatos vonalkódokra és címkékre vonatkozó követelményeknek. Rugalmas és jól konfigurálható megoldásaikkal egyszerűen követheti a címkézési előírások esetleges változásait.

Szállítmányozás és áruátvétel: Megoldásaikkal az ellátói lánc bármely fázisában segíthetik a vállalatok munkáját, a nyersanyag-beszállítóktól egészen a végfelhasználóig, számos alkalmazási területen a készletgazdálkodástól a gyártáson át az ügyfélhez történő leszállításig.

Szállítmányozás és logisztika: A szállítmányozó vagy logisztikai vállalatoknál előforduló legköltségesebb hiba egy folyamat lelassulása vagy leállása. A TEKLYNX célja, hogy olyan címkézési megoldást kínáljon, mely integrálható a már meglévő rendszeribe, és elég rugalmas ahhoz, hogy biztosítsa Önnek a megfelelő időben a megfelelő címkét.

Feleljen meg gyakorlatilag bármilyen címkézési előírásnak a Teklynx segítségével:

Felismerve, hogy a vállalatoknak egy sor előírásnak kell megfelelniük, és szeretnének hitelesített környezetben mindent az irányításuk alatt tartani, a TEKLYNX csapata a címkézési előírásoknak megfelelő szoftvereket fejlesztett, melyek segítenek az Egyesült Államok szövetségi szabályozásai és a globális címkézési előírások jelentette problémák kezelésében számos iparágban.

EU élelmiszercímkézés és allergének: 2014. december 13. óta a gyártók számára kötelező egyértelműen kiemelni az allergéneket az EU területén gyártott és értékesített minden élelmiszer összetevőinek listáján. A CODESOFT 2018 és a LABELVIEW 2018 segítségével könnyedén megfelelhet az EU allergénekkel és az élelmiszercímkék olvashatóságával kapcsolatos szabályainak. Új funkciókat tartalmaznak, melyekkel lehetősége van automatizálni a stílusbeli eltéréseket előre meghatározott szövegek, például allergének, vagy bármely potenciálisan allergiát vagy intoleranciát kiváltó összetevők esetén.

GS1 logisztikai címkézés: A GS1 Standard International Logistic Label (STILL) globális hivatkozási pontként került kifejlesztésre a logisztikai egységeken használt vonalkódok nyomon követhetősége céljából. Elkerülhető vele a logisztikai egységek többszörös újracímkézése az ellátási láncban, és megmaradnak az egyetlen logisztikai címke használatának előnyei.

Büszkén vagyunk cégünk indulása óta a Teklynx regisztrált viszonteladója. Keressen fel minket, és mi segítünk cége számára megtalálni a tökéletes szoftveres megoldást.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár