PX940 - Az első nyomtató integrált címkeellenőrzővel

PX940  - Az első nyomtató integrált címkeellenőrzővel

A Honeywell bemutatta az iparág első hitelesítő rendszerével rendelkező ipari nyomtatóját.

A Honeywell bevezette a PX940-es nagy teljesítményű ipari nyomtatót, amely integrált címkeellenőrzővel és precíziós nyomtatási funkciókkal rendelkezik, így hibamentes eredményt biztosít.

A „barcode verifier”, azaz a vonalkód-hitelesítő biztosít bennünket afelől, hogy a nyomtatott vonalkód mindenhol jól olvasható lesz. Ha szkennert használunk a vonalkód tesztelésére, akkor csak azt fogjuk tudni, hogy az adott szkenner képes-e olvasni azt. A vonalkód-hitelesítő viszont lehetővé teszi az egyes vonalkódok minőségének osztályozását.

Az integrált hitelesítővel azoknak, akiknek meg kell felelniük a szabályozási előírásoknak, nem kell többé pénzbírságot és egyéb költségeket viselniük a vonalkódok után, amelyeket nem lehet beolvasni. Ezen szabályozási előírások betartása létfontosságú számos iparág számára, ideértve például a logisztikát, az egészségügyi és gyógyszeripart, a szállítást és a disztribúciót, az ipari gyártást és az autóalkatrészek gyártóit.

A PX940 akár napi 10 000 címkét is képes előállítani. Nagy teljesítményű nyomtatást és magas nyomtatási minőséget biztosít nehéz környezetben is. Az olyan szokásos funkciókkal, mint a Bluetooth és az intelligens nyomtatási képesség, a felhasználók konfigurálhatják és finomíthatják a beállításokat anélkül, hogy gazdagépre lenne szükség, az alkalmazásokat a nyomtatón futtatva, ezzel kiküszöbölve a csatlakoztatott számítógép szükségességét.

Rendkívül könnyen kezelhető 3,5” -es érintő kijelzőjének köszönhetően. 110 mm széles és 300 méter hosszú festékszalagot is támogat, és akár a már kialakított nyomtatási környezetbe is beilleszthető a Honeywell firmware-nek köszönhetően. A PX940 nyomtató nagyszerű választás azok számára, akik a tekercses termál címkék nyomtatását szeretnék bevezetni, illetve azok számára, akik a drágább tintasugaras vagy lézeres címkézési módszerekről szeretnének áttérni.

Tudjon meg többet a nagy teljesítményű PX940 ipari nyomtatóról beépített címkeellenőrző technológiával, és hogy miként csökkentheti a hibás vonalkódok kockázatát és költségeit.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár