Mitől különleges a Zebra RFID portfóliója?

Mitől különleges a Zebra RFID portfóliója?

A cég teljes RFID portfóliót kínál az eszközök, emberek, és tranzakciók azonosítására.

Az 1969-ben alapított Zebra Technologies 50 éves iparági szakértelemmel rendelkezik. A Zebra, az innováció és a megbízhatóság világszerte elismert vezetője, egyedülálló módon teljes RFID termékportfóliót kínál az eszközök, emberek és tranzakciók azonosítására, nyomon követésére és kezelésére.

Kézi RFID olvasók:

Egyik legnépszerűbb RFID olvasó eszközük a DS9908R. A sorozat eszközeit 800 MHz-es processzorral, magas felbontású megapixel szenzorral, és a Zebra PRZM Intelligent Imaging technológiájával látták el, így gyorsan és hatékonyan olvassa az 1D, 2D, valamint a Digimarc kódokat. Automatikusan vált kézi, és prezentációs üzemmód között. Kézi módban 62 cm-es az olvasási távolsága, így könnyen beszkennelhetjük a kosárban/kocsiban lévő termékeket. A DS9908R megszünteti a felmerülő problémákat az RFID-címkével ellátott áru rögzítésénél, valamint segíti a visszaküldött áruk és az új elemek gyorsabb feldolgozását. Használatával gyorsabban működő értékesítési pontokat alakíthatunk ki, valamint valós idejű leltárat vezethetünk, amely az időben történő újra rendeléshez és trendelemzéshez szükséges.

Az olvasókon kívül úgynevezett sled-eket is kínálnak, melyek segítségével könnyen átalakíthatók a mobilkészülékek. Az Android és Windows eszközökkel kompatibilis Bluetooth-os RFD8500-al, vagy az RFD2000-el nem csak 1D és 2D kódokat, de RFID-t is olvashatunk.

Fix RFID olvasók:

Az FX9600 a gyártó masszív, robosztus felépítésű, ipari, rögzített UHF RFID olvasója. A 4 vagy 8 portos antenna csatlakozási lehetőségnek köszönhetően, egy időben nagy mennyiségű RFID tag olvasható. Az eszköz rendelkezik PoE támogatással, külső eszközök csatlakoztatására GPIO porttal. A kivételesen magas RF érzékenység a legmagasabb pontosságot és hosszabb olvasási tartományokat biztosít még sűrű RF környezetben is.

Az új FX7500 fejlett RFID-rádió technológiát vezet be a gyorsabb, pontosabb olvasás és a kihívásokkal teli környezetben még következetesebb teljesítmény érdekében. Az új rádió egy rugalmasabb Linux alapú hálózati architektúrával párosul, amely integrálja az RFID és a back-end alkalmazások gyors és egyszerű telepítéséhez szükséges eszközöket és nyílt szabványú interfészeket.

RFID antennák:

A Zebra fix olvasóival kombinálva ezek a hatékony antennák, mint például az AN480, nagy teljesítményű, nagy kapacitású kommunikációt biztosítanak, lehetővé téve a cégek számára, hogy a fontos adatokat az üzleti tevékenység minden pontján rögzítsék, mozgassák és kezeljék.

RFID nyomtatók:

24 órás, folyamatos címkenyomtatás ipari környezetben. Az Xi sorozatot leváltó, rendkívül tartós és megbízható ZT600 nyomtató család ajánlott mindenki számára, akinek számít a termelékenység, hatékonyság és kiszámíthatóság. Jelszóval védett teljes funkciós 3,5”-os színes LCD display, 2GB Flash memória, új fejlesztésű, egyszerűbb címke –és festékszalag követés és hozzáférhetőség. Az XML nyelv használatával könnyedén integrálhat új címke formátumokat és csökkentheti a licensz díjakat, illetve programozási költségeket.

A hordozható mini ZQ520 lehetővé teszi, hogy ott nyomtassuk ki a címkét, ahol szükségünk van rá. Minden jelenlegi Zebra RFID eszközzel kompatibilis, ezzel könnyítve a felhasználást.

RFID címkék:

A megfelelő anyagokkal és ragasztókkal készült, előre tesztelt RFID címkéket, valamint a legjobban teljesítő betéteket és chipeket kínálnak, az alkalmazáshoz testre szabva.

Mit kínálunk mi?

A gyártók kínálják a terméket, mi pedig adjuk hozzá a megoldást. Egyedi igényeknek megfelelő szoftver fejlesztéssel adunk komplett megoldásokat Ügyfeleink részére. Csapatunk 20 éves tapasztalattal rendelkezik rádiófrekvenciás mobil terminálok telepítésében és üzemeltetésében, melyhez a szükséges vezeték nélküli infrastruktúra kiépítését és konfigurálását is biztosítani tudjuk. Amennyiben kérdése lenne, segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink mindenben segítenek Önöknek.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár