Honeywell FlexRange

Honeywell FlexRange

Egyedi megoldás long range szkennelésre

A normál hatótávolságú olvasók használata rengeteg értékes időt vesz el a fölösleges hajolgatás, nyújtózkodás során, az egyszerű long range szkennerek pedig nehezen olvassák a közeli kódokat. Erre a problémára kínál most megoldást a Honeywell a FlexRange fejjel ellátott szkennereivel, lehetővé téve a távolsági kódolvasási technológia alkalmazását gyakorlatilag minden olyan helyen, ahol az ilyen funkcionalitás üzleti előnyökkel járhat. A nagy hatótávolságú szkennerek lehetővé teszik a feladatok jelentős gyorsítását a raktárakban és az elosztó központokban.

A kis méretű, ámde hosszú hatótávolságú FlexRange fej és a Honeywell különféle, ezzel a fejjel ellátott mobil eszközök széles választéka lehetővé teszi, hogy új szempontból közelítse meg a vonalkódolvasást. Nem csak a raktári eszközök, hanem az ipari okostelefonok is képesek nagyobb távolságból olvasni a kódokat.

FlexRange eszközök:

Dolphin CK65:

A 2,2 GHz-es nyolcmagos processzor, a 2GB (4GB) RAM, és a 32GB Flash memória kifogástalan teljesítményt biztosítanak, a Bluetooth, és NFC rádiós kommunikáció pedig lehetővé teszi a képek gyors átvitelét. 1D és 2D kódok szkennelésére alkalmas, melyeket akár 15 méterről képes leolvasni.

Dolphin CT60 XP és CT40 XP:

A Honeywell Mobility Edge platformjára építve a CT40 XP és CT60 XP megerősített biztonsággal, és meghosszabbított életciklussal bír. A Honeywell legújabb FlexRange képalkotójával a vonalkódokat rögzíthetjük néhány centiméterről, vagy akár 10 méterről is. Vékony és könnyű súlyú kialakítása ellenére órákon át aktívan használható, valamint az akkumulátor cserélhető az operációs rendszer leállítása nélkül is.

RT10:

A Honeywell RT10 tablet 10,1”-os világos, nagy felbontású képernyőjével, könnyű, de masszív kialakításával, és integrált vonalkód olvasójával javítja a munkavállalók termelékenységét. A FlexRange kétlencsés imager segítségével a vonalkódokat kevesebb mint 10 cm-ről, vagy akár 10,7 m-es távolságból is leolvashatjuk. IP65-ös védettségével ellenáll a pornak és a víznek, valamint leejthető 1,2 m-ről. Akkumulátora használat közben is cserélhető, így nem szükséges órákat várni, míg az eszköz újra feltölt. Kiegészítőkkel bővíthető az alkalmazások köre. Pl: targonca dokkoló, asztali dokkoló, kéz- és vállszíj. Elérhető Android-os és Windows-os változatban is.

Granit XP:

A Granit XP olvasóit egy kicsi, mély süllyesztésű, karc- és ütésálló porvédő üveggel tervezték, hogy elkerüljék a leggyakoribb meghibásodások okát. A Granit XP biztosítja, hogy az egyébként kihívást jelentő sérült címkék ne jelentsenek problémát az olvasási folyamat során.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár