Honeywell Dolphin CK65

Honeywell Dolphin CK65

Ha a tökéletes eszközt keresi raktári, szállítmányozási, és logisztikai alkalmazásokhoz.

Leváltaná a raktárban használt Windows eszközét? Bemutatjuk az Androidos billentyűs adatgyűjtőt, a Honeywell CK65-öt. Újdonságként 4”-os érintőképernyővel, és 38 gombos numerikus, (opcionálisan 51 gombos alfanumerikus) billentyűzettel rendelkezik, így kétféle adatbeviteli módot kínál számunkra. A Mobility Edge részeként 4 generáción keresztül kap támogatást az Android 8.0-tól kezdődően, így az eszköz biztos befektetést jelent hosszabb távon is. IP64-es védettséggel rendelkezik, 2,4 m-ig ütésálló, és több mint 200 grammal könnyebb, mint legközelebbi versenytársa. Strapabíró borításának köszönhetően ellenáll a ráfröccsenő anyagoknak, és az extrém hőmérsékletnek, így hűtőházakban vagy forró környezetben is jól használható. A 2,2 GHz-es nyolcmagos processzor, a 2GB (4GB) RAM, és a 32GB Flash memória kifogástalan teljesítményt biztosítanak, a Bluetooth, és NFC rádiós kommunikáció pedig lehetővé teszi a képek gyors átvitelét. A beépített 802.11ac, 2x2 MIMO WiFi adapter kifogástalan hálózati kapcsolatot, a legfejlettebb hálózati biztonsági eljárásokat biztosítja.

1D, illetve 2D kódok olvasására alkalmas, melyeket éppen olyan jól olvas 15 cm-ről, mint 15 m-ről. A szkenneléshez opcionális tartozéka a pisztolynyél. Akkumulátor kapacitása 5100mAh, mely 18 órás folyamatos használatot tesz lehetővé, ráadásul, ha az eszközt lefelé fordítva helyezzük el, vagy nem érzékel mozgást, automatikusan energiatakarékos módba lép. Egyedi gyorsindító ikonokat állíthatunk be a 480*800 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciókhoz és alkalmazásokhoz, a szkennerhez, kamerákhoz és üzleti alkalmazásokhoz, vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez. Mindezek mellett lényegesen csökkenhetnek kiadásai, ha már használta a korábbi CK3X/R változatot, ugyanis akkumulátoraik és kiegészítőik kompatibilisek egymással. A CK65-öt a Honeywell a raktári, szállítmányozási, és logisztikai alkalmazások követelményei figyelembevételével fejlesztette ki.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és érdekli a termék, vagy tanácsra lenne szüksége, hogy miként válthatna Windows eszközeiről Androidra, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek mindenben.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár