Datalogic STS320

Datalogic STS320

Új autó és gumiabroncs ipari azonosítási és nyomon követési kamera rendszer

A rendszer alapját az új Datalogic Matrix 320 képalapú olvasó adja, melyet arra tervezték, hogy segítse a nyomon követhetőséget a belső logisztikában, disztribúcióban és kereskedelmi egységekben. Az eszköz extra nagy látószögű, 2MP-es szenzorral lett ellátva. Kitűnő olvasási teljesítménnyel rendelkezik mind címkés, mind DPM kódok esetében, ráadásul 3 konfigurálható Smart fénnyel rendelkezik, így még a kihívást jelentő kódokkal is megbirkózik bármilyen felületen. A Matrix 320 nagyon egyszerűen telepíthető továbbfejlesztett integrált célzórendszerével, az X-Press gombos HMI-vel és a DL.Code szoftverrel, amelyet az egyszerű és intuitív autolearning / autosetup funkciók működtetnek. Új konfigurálható 360 fokos többszínű olvasási visszajelzővel és Green / Red Spot technológiával látták el.

Kiváló teljesítmény

Az STS320 kimagasló olvasási teljesítményt nyújt, kiváló 2MP-es érzékelőjével (1920 × 1080 pixel 16: 9) és az erős kétmagos processzor révén. Rendkívül nagy, akár 1255 mm-es látómezőt érzékel, a szállítószalag-lefedettség és a nagy mélységélesség érdekében, még 0,25 mm-es (10 mils) nagy felbontású kódok esetén is. Az STS320 legfeljebb 1,5 m / s szállítószalag sebességgel és a gumiabroncsok közötti minimális hézag csökkentésével működik, ami növeli az általános termelékenységet.

Gyors és könnyű telepítés

Az STS320 előre összeszerelve és konfigurálva kapható. A CODE szoftver minden Matrix sorozatban közös. A használhatóságot az új keresztvetítéses integrált célzórendszer, a „Green Spot” technológia és az X-Press HMI javítja és egyszerűsíti. Az önálló, kompakt mechanikus elrendezéssel együtt megkönnyíti a termék kezelését és jelentősen csökkenti a telepítési időt.

Új intuitív diagnosztika

Az STS320 teljesítményelemzését egy új webes felület és az új web Mosaic nézet segíti, amely lehetővé teszi az összes olvasó egyidejű figyelemmel kísérését az egyszerű beállítás és monitorozás érdekében. Az új futásidejű, olvashatatlan kódfelismerő azonosítja a sérült címkéket, és az új generációs FTP fájlátvitel alapján az élő, nagysebességű képmentés összegyűjti az információkat az utófeldolgozás minőségi elemzéséhez. Az eszközöket új, konfigurálható 360 fokos többszínű olvasási visszajelzővel látták el.

Könnyű integráció, egyszerű karbantartás

Minden egyes olvasó cseréje gyors és egyszerű a rendszerleállás idejének csökkentése érdekében. Az új internetes eszközfelderítés leegyszerűsíti a hálózat összes olvasójának hozzáférését és felügyeletét. A kéngáz-ellenállás lehetővé teszi az STS320 biztonságos telepítését akár kihívást jelentő környezetben is. Masszív burkolata hosszútávú megbízhatóságot kínál.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár