Datalogic Gryphon 4500 vonalkód olvasó termékcsalád

A Gryphon 4500-as sorozata prémium kategóriájú terméknek számít az általános célú alkalmazások terén, köszönhetően elegáns és trendi dizájnjának, valamint felhasználóbarát ergonómiájának. A legfejlettebb megapixel érzékelővel, és meleg-fehér 2D megvilágítási technológiával rendelkezik, így könnyebben és gyorsabban ismeri fel a kódokat az eszköz, még színes címkéken is. A Gryphon 4500-as olvasó jól látható, 4 pontos pozicionálóval rendelkezik, amely egyértelműen meghatározza az olvasási tartományt, a középső célkereszt pedig kijelöli a célpontot, így csökkenti a téves kódolvasást.

A Gryphon 4500 omnidirekcionális szkennerrel az 1D és 2D, valamint a postai kódok is lendületesen olvashatók, valamint képes telefon és tablet kijelzőről is olvasni. HD modell változatban is elérhető, a kisebb, tömörítettebb kódokhoz, mint a Dot kódok, illetve a vörös megvilágítási optikával ellátott modellje felismeri a legújabb technológiájú Digital Watermarking kódokat is.

Vezetékes változata, a GD4500 tökéletesen alkalmazható mind kézi, mind pedig prezentációs olvasónak. A Datalogic Motionix mozgásérzékelő technológiájának köszönhetően az eszköz automatikusan a megfelelő szkennelési módba kapcsol. Ha a felhasználó az állványból a kezébe veszi a szkennert, az automatikusan átvált kézi üzemmódba, amikor pedig visszakerül az olvasó az állványba, átvált prezentációs üzemmódba. A szkenner egyedülálló olvasási teljesítménye, és kiterjedt olvasási tartománya segít a kontraszthiányos és sérült kódok olvasásánál is.

Vezeték nélküli változatai a GM4500, mely a Datalogic által szabadalmazott STAR Cordless System™ technológiát használja, és a GBT4500, mely Bluetooth technológiát alkalmaz. Mindkét típus kábelek nélkül tölthető, amivel kiiktatták az egyik legfőbb meghibásodást okozó problémát. Az eszköz nem érintkezik az akkumulátor csatlakozó tüskékkel, melyek gyakran meghajlanak, koszolódnak, eltörnek, ezen kívül megspórolja a felhasználónak az érintkezők karbantartási procedúráját is.

A felhasználót továbbá segíti a "Green Spot" technológia is, mely egy az olvasó által a kódra vetített zöld fény, és a sikeres olvasást jelzi, így akár zajos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről, a vizuális visszacsatolásnak köszönhetően.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár