A Zebra ZD sorozat legújabb asztali nyomtatói

A Zebra ZD sorozat legújabb asztali nyomtatói

ZD421, ZD621 és ZD621R

A Zebra 2021 márciusában mutatta be két legújabb asztali nyomtató modell sorozatát a Zebra ZD421-et és a ZD621-et. Előbbi a GK420 és a ZD420 újabb változata, míg utóbbi a GX420/430 modellek és a ZD500/620 utódja. A ZD421 elérhető direkt termál, termál transzfer és egészségügyi változatban, a ZD621 pedig mindezek mellett még RFID modellt is kínál (ZD621R).

Zebra ZD421:

Alapkiszerelésben 203 dpi felbontású nyomtatófejjel rendelkezik, de 300 dpi-s változatban is elérhető. A kisebb felbontású 152 mm/s-os sebességgel nyomtat, míg a nagyobb eléri a 102 mm/s-ot is. Az állítható szenzorainak köszönhetően több fajta címkével is használható (black mark, folyamatos tekercses). Az eszköz kontrasztos nyomatképet ad hőérzékeny papíron, de a megfelelő festékszalag behelyezésével papír, karton, textil és műanyag címke is nyomtatható vele. A címkeleválasztó és a vágó modulok akár utólag is beszerelhetőek, így nem szükséges egyből az említett opciókkal felszerelt modellt vásárolni. Az eszköz 2 év gyári garanciával rendelkezik. Ajánljuk kereskedelmi, logisztikai, szállítmányozói, egészségügyi vagy akár könnyebb gyártói felhasználásra is.

Zebra ZD621 és ZD621R:

A ZD621-es modellek alapkiszerelésben 203 dpi felbontású nyomtatófejjel rendelkeznek, de 300 dpi-s változatban is elérhetőek. A kisebb felbontású 203 mm/s-os sebességgel nyomtat, míg a nagyobb eléri a 152 mm/s-ot is. A három funkciógomb és öt ikonból álló állapotjelző mellett egy színes LCD érintőkijelző is választható opcionálisan (az RFID és egészségügyi változatok alapkiépítésben rendelkeznek vele). Ez az eszköz szintén 2 év gyári garanciával rendelkezik. Ajánljuk kereskedelmi, logisztikai, szállítmányozói, egészségügyi vagy akár gyártói felhasználásra is.

A Zebra ZD621R nyomtató RE40 RFID moduljával és adaptív kódolási technológiájával sokféle alkalmazást támogat, egyszerűen kalibrálható és kiváló média rugalmasságot tesz lehetővé. Az új szabványos, 4,3 hüvelykes, színes LCD érintőképernyő, intuitív menüvel és varázslókkal megkönnyíti a telepítést és a használatot.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár