A Getac termékek a csúcsra törnek

A Getac termékek a csúcsra törnek

Minőség és tartósság tekintetében az ipari felhasználású tabletek egyik meghatározó gyártója.

A Getac termékeket az egész világon használják ipari és akár extrém körülmények között. Eszközök most az élre törnek, és iparági sztenderdet állítanak a minőség és a tartósság szempontjából. A készülékek olyan alacsony meghibásodással rendelkeznek, hogy külön költség nélkül 3 évre szóló garanciával vásárolhatóak. A Getac tabletjei, laptopjai és számítógépei a vertikális piacok széles skáláját szolgálják ki, beleértve a katonai és védelmi, sürgősségi, közüzemi, terepi szolgáltatásokat, olaj- és gázipart, telekommunikációt, de legfőképpen a szállítást és az ipari gyártást.

A legújabb eszközöket a kimagasló teljesítmény érdekében 5. generációs Intel® Core ™ processzorral és nagy kapacitású grafikával, valamint a szupergyors flash tárolással szerelték. Magnéziumötvözet és ütésálló polimerek felhasználásában a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatok lehetővé tették egy olyan robusztus számítógép felépítését, amely ellenáll a leejtésnek, ütésnek és egyéb fizikai vagy környezeti behatásoknak. A Getac EX80 és a Getac tabletek többsége extrém alacsony hőmérsékletben is működnek, és lehetővé teszik a munkát -21 °C vagy akár ez alatti hőmérséklet tartományban is.

A forradalmian új LumiBond®2.0 technológia, mely a kijelző üvegét összeköti az érintőképernyővel és az LCD-vel, javítja az érintési funkciókat, és bel- valamint kültéren jobb kontrasztot és élesebb színeket biztosít ezzel a felhasználó számára olvashatóbb képernyőt garantál.

Tabletek

A fent említett Getac EX80 rendkívül robusztus tablet robbanásbiztos változata gyújtószikra-mentes, és ATEX Zone 0 tanúsítvánnyal rendelkezik, veszélyes és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben való felhasználásra. A 8 hüvelykes kijelzővel és az ergonomikus kialakítással kényelmesen használható és tartható egy kézben. Az EX80 újításaival kiváló megoldást nyújt az olaj- és gázipar valamint vegyipar szereplői részére.

Az Androidos Getac ZX70 tablet elülső HD kamerája tökéletes videóhívások lebonyolításához, hátulsó 8 mp-es kamerájával pedig gyakorlatilag bármilyen fényviszony mellett dokumentálhatjuk az eszközök, szállítmányok állapotát. LCD kijelzője Gorilla Glass védőüveggel van ellátva, így ellenáll akár egy 180 cm-es esésnek is.

Laptopok

A Getac V110 átalakítható notebook kategóriájában kimagasló teljesítményt kínál. Iparágvezető biztonság mellett, nagy méretű 11,6 hüvelykes kijelzővel de ennek ellenére könnyű és vékony kialakítással rendelkezik. A V110 a legújabb Intel® Kaby Lake Core ™ i5 vagy i7 processzorral is konfigurálható, ezzel lenyűgözően magas szintű teljesítményt kínálva. Az egyedülálló cserélhető kettős akkumulátor kialakítás lehetővé teszi a megszakítás nélküli használatot.

A B300-as notebook maximális teljesítményt, fokozott biztonságot, és kategóriájának legjobb akkumulátor élettartamát kínálja. A hetedik generációs B300 egyértelmű választás a legszélsőségesebb környezetben történő munkavégzéshez.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár