A Datalogic újdonságai

A Datalogic újdonságai

A Datalogic több újdonságot is piacra dobott az elmúlt fél évben, többek közt a népszerű PowerScan legújab modelljét, a PBT9501-AR vezeték nélküli, és 9531-AR vezetékes változatát. A PowerScan PBT95X1 Auto Range (AR) kézi ipari olvasó area imaging technológiával rendelkezik, amely kiterjesztett olvasási tartománnyal képes 1D/2D vonalkódokat olvasni. Erőteljes autofókusz rendszere lehetővé teszi az olvasó számára, hogy rövid fókuszálással 15 cm távolságtól több mint 20 m távolságig olvasson, ezzel elősegítve a felhasználónak a közeli, vagy akár egy állvány tetején szereplő kódok könnyű elérését. A gyors 3 másodperces akkumulátor csere, együtt az egy- vagy többrészes akkumulátortöltővel lehetővé teszi a folyamatos működést anélkül, hogy a munka félbeszakadna. IP65-ös ipari védettségével képes -20°C és +50°C közt üzemelni, valamint akár 2m-es magasságból is leejthetjük betonra, és az eszköz nem sérül. 3GL (3 Green Light) technológiájának, és hangos beeper-ének köszönhetően bármilyen környezetben egyértelmű visszajelzést kaphatunk az olvasás sikerességéről.

Nem csak a kézi, de a helyhez kötött olvasók közt is találhatunk újdonságokat. Ilyen többek közt az AV500-as ipari olvasó, mely nagy felbontású 5 MP-es érzékelőjével, 32 fps-el, dinamikus vagy állítható fókuszával, valamint több objektívével új optikai normát hozott létre a felügyelet nélkül használható adatgyűjtési megoldások terén. Mindezek mellett olyan tulajdonságokat tud magáénak, mint a Green Spot technológia, PackTrack képesség, Gigabyte Ethernet és SyncNet gyorscsatlakozás. 1D, 2D és postai kódok olvasása, valamint az IP65-ös ipari védettség.

Talán az egyik legkülönlegesebb újdonságuk a Datalogic DataVS2 Vision sensor kamera. A DataVS2 egy teljesen beágyazott eszköz: az optika, a LED-es megvilágító és az elektronika egy rendkívül kompakt házban található. Az érzékelőt PC-n keresztül konfigurálják Ethernet segítségével. A konfigurációs szoftver a termékhez tartozik, és úgy lett kifejlesztve, hogy lépésről lépésre vezesse végig az ügyfelet a konfigurációs folyamaton. A DataVS2 négyféle változatban érhető el, a telepített vezérlőeszközök szerint: Objektumfelismerés (OBJ), Speciális objektumfelismerés (AOR), Azonosítás (ID) és Professzionális (PRO). Számos különféle vezérlési tipológia áll rendelkezésre: fényerő, kontraszt, helyzet, szélesség, számlálás, mintázat illesztés, kontúr illesztés, 360°-os mintázat illesztés, vonalkód és adatmátrix olvasó, OCV, 360°-os kontúr illesztés és számláló, 360°-os hibakereső.

Elégedett ügyfeleink

Bosch
Continental
DHL
Diego
Elux
Flex
Daniella
Digi
Femalk
Grundfos
Hungaropharma
galambostrans
GRoby
Hajdu
Hoya
Katek
Keter
Linamar
mahart container
Mile
Modine
NI
ODBE
PG
piramisepito
rail cargo
rona dohany
Ruag
Signify
Suzuki
Thyssen
Unilever
77elektronika
agisys
ardcolor
atlascopco
autoflexknott
bellis
biotechusa
borsodchem
busoxi
chemark
claas
continental
csabametal
dssmith
eissmann
essity
gartnerintertrans
greencoop
hungerit
kingstone
kv
leoni
libri
MARS
marzek-kner
masterprint
mettler-toledo
phoenix
raben
rondo
salamander
samsonite
sonepar
steelflex
taravis
tracon
yanfeng
termeszettudomanyi
Tigaz
vitesco
waikiki
webshippy
zrinyikiado

Együttműködő partnereink

S&K Solutions
Sato
CODE
Datalogic
Getac
Honeywell
Ivanti
Nordic-ID
SOTI
Teklynx
Urovo
Zebra
Professzionális vonalkód- vagy RFID megoldásra van szüksége?

Rendkívüli tájékoztató a Covid-19 koronavírus kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk az alábbi megelőző intézkedéseket hajtotta végre:

  • Munkatársaink részletes tájékoztatásban részesültek, higiéniai intézkedéseket tettünk, így február vége óta kötelező a kézfertőtlenítők és egyéb fertőtlenítő szerek rendszeres használata.
  • Irodai dolgozóink március 16. óta otthonról látják el feladatukat home-office jelleggel. Továbbra is a megszokott időben dolgoznak, ugyan úgy elérhetőek céges e-mail címükön és telefonszámukon.
  • Technikus kollégáinkat megfelelő védőfelszereléssel és fertőtlenítőkkel láttuk el, melyeket folyamatosan használnak.
  • A raktározási folyamatokban is igyekeztünk megfelelő óvintézkedéseket hozni, a szállítmányozókkal történő érintkezési pontokat minimálisra csökkentettük.
  • Külföldi utazásainkat, és külföldről érkező vendégeinkkel való találkozóinkat lemondtuk.

Amit mi tanácsolunk:

Tanácsoljuk ügyfeleink számára, hogy a rendszeres kézfertőtlenítés mellett gondoskodjanak a kezükkel egész nap érintkező eszközeik megfelelő fertőtlenítéséről is, melyről részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Eszköztisztítási útmutató

Elérhetőség és teljesítési rend:

A rendelésátvétel és szerviz továbbra is a megszokott időben működik irodánkban (Budapest 1141 Szugló u. 81.). Jelen információnk szerint minden beszállító cégünknél a termelés zavartalan, késésre egyelőre nem kell számítanunk.

Amennyiben olyan probléma következik be, mely az Önök üzletmenetét veszélyeztetheti, állunk rendelkezésükre! Ezekben az esetekben szerviztechnikus kollégáink az említett óvintézkedések mellett igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni az adott bejelentésre.

Köszönjük együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben!

Üdvözlettel:
A QLM TechLog ID csapata

Bezár